Ellen Miles.jpg

Ellen Miles

Fredag 06.07 kl 22.30
På uteområdet

Ellen Miles åpner utescena på Sommerstevnet med en stemningsfull konsert fredag kveld. I 2008 slapp hun det kritikerroste debutalbumet «Beloved Intruder.» Mange konserter og utallige sangskisser senere, har Ellen spilt inn fire nye låter med produsent Christer Slaaen i Little Green Studio på Sagene. 

Nå er Ellen tilbake med konserter og det er det ekte, ærlige, sårbare og intenst vakre som publikum får oppleve. Dette er en konsert du ikke kommer uberørt ut fra. 

Wennerberg, Oddi & Co

Lørdag 07.07 kl 22.30
På uteområdet

Hjertelig velkommen til akustisk aften på utescenen mellom Hallen og Rotunden. Anka og Karl Oluf Wennerberg har med seg utrolig dyktige musikere, og de skaper en særdeles vakker musikalsk stund under åpen himmel på uteplassen vår. Dette blir det sommerstemning av!

 
Lewi Bergrud.jpg

Lewi Bergrud

Søndag 08.07 kl 22.30
På uteområdet

Velkommen til ny konsert mellom Hallen og Rotunden. Denne gangen har vi gleden av å introdusere Lewi Bergrud for dere. 

 
DJ.JPG

Chillzone

Mandag 09.07 kl. 22.30
På uteområdet

Dj Rayon sørger for god stemning på uteplassen med deilig spilleliste. Det blir helt perfekt for denne sommernatten på Sommerstevnet. 

 
IMG_5698.jpg

Tilbedelse

Tirsdag 10.07 kl. 22.30
Hallen

Kreative folk med utspring fra Bårdar har satt sammen en forestilling av ulike kunstformer og skapt et rom med tittelen TILBEDELSE. Tilbedelse av Skaperen, Faderen og Kongen over alle konger.