Back to All Events

Gina og Øystein Gjerme

Mandag 09.07
kl 11.15
45 min
Hallen

Kunsten å være menneske

I dette seminaret vil vi se på hva Bibelen sier om å leve i skaperens bilde og vilje. Det siste årets #metoo-kampanje har lært oss at noe ikke er som det skal. Vi forsøker å si noen om ånden, sjelen og kroppens plass - slik at vi kan komme på plass, og mestre kunsten å være menneske.

Gina og Øystein er hovedpastorer i Salt Bergenskirken, en moderne, voksende kirke i byen mellom de syv fjell. Øystein har i tillegg en utstrakt reisevirksomhet som forkynner og lærer på ulike konferanser, utdanningsinstitusjoner og i menigheter, han er skribent for ulike tidsskrift, og er styreleder for Høgskolen for Ledelse og Teologi og for leder for menighetsorganisasjonen Sendt Norge. Gina har et brennende engasjement for kirken og Guds rike. Hun har ledet ulike avdelinger i kirken som barnekirken, lovsang, og Salt Diakonalt, vært leder for lifegrupper, samtidig som hun har ledet og vært fast forkynner på gudstjenestene. Gina sitter i styret i Salt og har vært med i hovedlederteamet siden oppstart. Gina har også over 15 års erfaring fra næringslivet hvor hun har jobbet med forretningsutvikling, ledelse og organisasjonsutvikling innen konsulentbransjen. Gina er en pådriver for å utvikle organisasjoner og mennesker rundt seg.

Earlier Event: July 8
Andreas og Veronica Hegertun
Later Event: July 9
David André Østby