Øystein Gjerme
Jul
8
8:00 PM20:00

Øystein Gjerme

SOMMERSTEVNET

Søndag 08.07
kl 20.00
Hallen

Øystein Gjerme er sammen med sin kone, Gina Gjerme, grunnlegger av, og hovedpastor i Salt Bergenskirken - en moderne, voksende kirke i Bergen. Øystein er i tillegg en kjent og populær taler i hele Norge, som forkynner og lærer på ulike konferanser, er skribent for ulike tidsskrift, og styreleder for Høyskolen for Ledelse og Teologi. Gina har et brennende engasjement for kirken og Guds rike. Hun har ledet ulike avdelinger i kirken som barnekirken, lovsang, og Salt Diakonalt, samtidig som hun har vært fast forkynner på gudstjenestene.

View Event →
Egil Svartdahl
Jul
8
11:00 AM11:00

Egil Svartdahl

SOMMERSTEVNET

Søndag 08.07
kl 11.00
NB! Stortorget i Hamar

Vi inviterer til utegudstjeneste på Stortorget i Hamar. 

Egil Svartdahl er et kjent navn for de fleste av oss. I tillegg til mangeårig bakgrunn som forstander i både Kristiansand og Oslo, har han god fartstid som «TV-pastoren» i TV2. Som forkynner har Svartdahl en formidlingsevne som treffer både yngre og eldre generasjoner, en god dose humor og et hjerte som brenner for Jesus.

 

View Event →
Andreas Hegertun
Jul
7
8:00 PM20:00

Andreas Hegertun

SOMMERSTEVNET

Lørdag 07.07
kl 20.00

Hallen

Andreas er pastor i Filadelfia Oslo og pressetalsmann for pinsevennenes lederråd. Han har mange taleoppdrag i hele kristen-Norge, er engasjert i samfunnsdebatter og kan høres på radioandakter på P1, alltid som en reflektert mann som vil formidle et sant bilde av evangeliet og Jesus. Han er gift med Veronica og er far til 4 flotte barn.

View Event →
David Hasseløy
Jul
6
8:30 PM20:30

David Hasseløy

SOMMERSTEVNET

Fredag 06.07
kl 20.00
Hallen

David Hasseløy er gift med Jenny og sammen har de barna Louis og Belle. Hasseløy er pastor i Hillsong Oslo, og lever for å gjøre det enkelt for mennesker å bli kjent med Jesus. Han liker god kaffe, en bra krimserie og alle de gode folka han får gjøre livet med.

Han taler fredag kveld og har seminar lørdag formiddag.

View Event →