Back to All Events

Beate Magnus Øygaard

Lørdag 06.07
kl 11.15
45 min
Gymsalen

Tro i hjemmet

Forskning viser at den viktigste arenaen for overlevering av tro skjer hjemme. I tillegg til at foreldre har den største innflytelsen, har de også flere tusen timer mer med barna enn de som jobber i kirka. Det er det viktig å sette fokus på i hjemmet da foreldre har en stor oppgave å fylle her. Gjennom historier fra eget liv forsøker Beate å belyse dette temaet, hvor vanskelig og frustrerende det er, og hvor viktig det er å ikke gi opp! 

Ved siden av å være en ærlig og sprudlende formidler, er Beate mamma til tre og gift med Thomas Alexander Øygard. Hun jobber som barne- og familieleder i Filadelfia Hamar. Beate brenner for disippelskap, elsker å reise, er glad i kaffe og god mat, og er generelt en livsnyter som strever med de store spørsmålene i livet.

Earlier Event: July 5
Karl Inge Tangen
Later Event: July 6
Karl Inge Tangen