Humming People
Jul
5
10:30 PM22:30

Humming People

Fredag 05.07
Kl 22.30 (rett etter kveldsmøtet)
Utescena

Vi gleder oss liveband nr 1 kommer til sommerstevnet denne fredagskvelden på utescena! Humming People har gitt ut fire album Med sine ærlige låter og jordnære uttrykk favner firerbanden de med mange år bak seg og de med enda flere foran, stamgjesten på den lokale puben, de innsatte i de norske fengsler, bonden på høyfjellets sauebeiter og mannen i småbyens gater. Tross sin unge alder, har de allerede turnert i mange år, på flere kontinenter. Med lang erfaring og nye låter i sekken, er de igjen klare for å ta de som ønsker med på en reise langs de grusete kjerreveiene på jakt etter det ærlige og autentiske, med en god dose bygdejovialitet på kjøpet.

Humming People gav i 2014 ut albumet ”City of Lost Men”, og lå flere måneder på NRK P1’s lister med singelen ”Silver Spoon”. Albumet ble også gjestet av countrylegenden Emmylou Harris, og det åpnet mange dører for bandet. Neste album kom i 2016. Humming People består av Joakim Hansen, John Hjeldsbakken, Øyvind Bergsaune og Christer Slaaen

View Event →
Avslørt: Egil Svartdahl og Samuel Ljungblahd
Jul
4
8:00 PM20:00

Avslørt: Egil Svartdahl og Samuel Ljungblahd

Tordag 04.07
kl. 20.00

Hallen

Avslørt – en forestilling på godt og vondt

Velkommen til en livsnær forestilling med profilene Egil Svartdahl og Samuel Ljungblahd i et unikt samarbeid! Egil, kjent som hele Norges TV-pastor og Samuel, Skandinavias desidert største gospelartist, inviterer publikum inn bak fasaden og viser sitt mest personlige. Det blir en helaftens forestilling med hysteriske tilbakeblikk og smertefulle øyeblikk. De mener alvor, i en morsom, musikalsk og ærlig forestilling om alle livets sesonger. Så avslørende har du aldri hørt noen av dem før!

Billetter kan kjøpes på checkin.no eller i infostanden etter stevnestart. Pris: 150 kr.

View Event →
Pecha Kucha light
Jul
3
10:30 PM22:30

Pecha Kucha light

Onsdag 03.07
Kl 22.30 (rett etter kveldsmøtet)
Utescena

Hva inspirerer deg?

Tre fine folk holder foredrag i 6 minutter og 40 sekunder hver om hva som inspirerer dem! 20 sekunder snakk til 20 bilder hver. Det blir det god underholdning av, og ikke minst; inspirasjon til alle!

Disse tre sier følgende om seg selv:

Sara Korsgården
Jeg studerer religion og samfunn ved HLT, er 24 år og bor i Oslo. Ting jeg liker å gjøre: tenke dypt, gå sakte, spise lenge, danse fritt, synge ærlig, trene hardt, prestere godt. Ting jeg liker: skyer, planter, kaffe, senga mi, smågodt, trær, folk, filosofi, musikk. Liker også Jesus svært godt.

Geir Byberg
Liker byen sin svært godt, er kaffenerd, elsker gode samtaler, vil alltid ha utvikling, har vært lokal- og fylkespolitiker nok år, er trofast hockeyentusiast og har en stor samling sko. Han trives godt i jobben sin som rektor og daglig leder på Hedmarktoppen.

Karl Oluf Wenneberg
Karl er en målretta arbeidshest. Han øver på paradidler og rytmeøvelser ved en hver anledning, all tid utnyttes maksimalt. Han elsker god mat og reiser gjerne noen mil ekstra for en god kaffeopplevelse. Han er en familiekjær trebarnsfar. En stor mann i en liten kropp.

View Event →