Back to All Events

Pecha Kucha light

Onsdag 03.07
Kl 22.30 (rett etter kveldsmøtet)
Utescena

Hva inspirerer deg?

Tre fine folk holder foredrag i 6 minutter og 40 sekunder hver om hva som inspirerer dem! 20 sekunder snakk til 20 bilder hver. Det blir det god underholdning av, og ikke minst; inspirasjon til alle!

Disse tre sier følgende om seg selv:

Sara Korsgården
Jeg studerer religion og samfunn ved HLT, er 24 år og bor i Oslo. Ting jeg liker å gjøre: tenke dypt, gå sakte, spise lenge, danse fritt, synge ærlig, trene hardt, prestere godt. Ting jeg liker: skyer, planter, kaffe, senga mi, smågodt, trær, folk, filosofi, musikk. Liker også Jesus svært godt.

Geir Byberg
Liker byen sin svært godt, er kaffenerd, elsker gode samtaler, vil alltid ha utvikling, har vært lokal- og fylkespolitiker nok år, er trofast hockeyentusiast og har en stor samling sko. Han trives godt i jobben sin som rektor og daglig leder på Hedmarktoppen.

Karl Oluf Wenneberg
Karl er en målretta arbeidshest. Han øver på paradidler og rytmeøvelser ved en hver anledning, all tid utnyttes maksimalt. Han elsker god mat og reiser gjerne noen mil ekstra for en god kaffeopplevelse. Han er en familiekjær trebarnsfar. En stor mann i en liten kropp.

Earlier Event: July 3
Grill og chill - onsdag
Later Event: July 4
Paintball