Back to All Events

Humming People

Fredag 05.07
Kl 22.30 (rett etter kveldsmøtet)
Utescena

Vi gleder oss liveband nr 1 kommer til sommerstevnet denne fredagskvelden på utescena! Humming People har gitt ut fire album Med sine ærlige låter og jordnære uttrykk favner firerbanden de med mange år bak seg og de med enda flere foran, stamgjesten på den lokale puben, de innsatte i de norske fengsler, bonden på høyfjellets sauebeiter og mannen i småbyens gater. Tross sin unge alder, har de allerede turnert i mange år, på flere kontinenter. Med lang erfaring og nye låter i sekken, er de igjen klare for å ta de som ønsker med på en reise langs de grusete kjerreveiene på jakt etter det ærlige og autentiske, med en god dose bygdejovialitet på kjøpet.

Humming People gav i 2014 ut albumet ”City of Lost Men”, og lå flere måneder på NRK P1’s lister med singelen ”Silver Spoon”. Albumet ble også gjestet av countrylegenden Emmylou Harris, og det åpnet mange dører for bandet. Neste album kom i 2016. Humming People består av Joakim Hansen, John Hjeldsbakken, Øyvind Bergsaune og Christer Slaaen

Earlier Event: July 5
Grill og chill - fredag
Later Event: July 6
Grill og chill - lørdag